skip to Main Content

Werken bij Hydro West

Hydro West BV is gespecialiseerd in het leveren van en onderhouden van hydrauliek. Wij zijn toeleverancier, groothandel en producent van hydraulische componenten en installaties.

Voor binnen- en buitenland verzorgen wij complete turn-key projecten. Onze afdeling speciale carrosseriebouw zorgt voor de gehele hydraulische engineering van de diverse opdrachten.

Speciale machines en installaties worden gebouwd voor de land- en tuinbouw, industrie en mobiele sector. Revisie en nieuwbouw van standaard maar ook speciaal ontwikkelde cilinders, het wordt hier allemaal gerealiseerd.

Door de groei van ons bedrijf zijn wij, per direct, op zoek naar een:

TECHNISCH COMMERCIEEL MEDEWERKER

Als technisch commercieel medewerker ben je het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Aanvragen voor hydrauliek cilinders, een hydraulisch aggregaat of nieuwe componenten maar ook technische vragen in verband met eventuele storingen, zijn dagelijkse praktijk. Je draagt zorg van offerte tot aan verkooporder of voorziet de klant telefonisch van advies / antwoord. Service staat bij jou hoog in het vaandel, techniek is of wordt jouw passie. Nog niet genoeg kennis? Wij kunnen je alles leren. Ben jij jong of iets minder jong en sta je voor kwaliteit, kom dan ons team versterken! Wij bieden een job in een nieuw modern pand, een informele werksfeer met een enthousiaste groep collega’s. Vanzelfsprekend zijn natuurlijk een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Marzocchi gearpumpsGeïnteresseerd? Mail dan je motivatie/sollicitatie voorzien van CV aan:
Winfred Wester,  ww@hydrowest.nl

Ook kan je onderstaand formulier invullen en stuur je CV (liefst PDF) naar Winfred Wester

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

    Back To Top