skip to Main Content

Onderhoud

Na het aanschaffen van een hydraulische installatie is het uiteraard van belang dat deze zo lang mogelijk meegaat. Hierom maken wij samen met de klant een onderhoudsplan waar de volgende methodes in gebruikt kunnen worden.

GAO (Gebruiksafhankelijk onderhoud): dit houdt in dat er een onderhoud wordt gepleegd gebaseerd op een bekend aantal gebruiksuren. Bijvoorbeeld, het vervangen van olie in een installatie of het vervangen van lagers met een bekende levensduur.

TAO (Toestandsafhankelijk onderhoud): dit houd in dat er een periodieke controle plaatsvind om te controleren of er onderdelen zijn die vervangen of gerepareerd moeten worden. Dit kan variëren van het controleren van het oliepeil en eventueel bijvullen tot het inspecteren en schoonmaken van de pomp of elektromotor.

SAO (Storingsafhankelijk onderhoud): dit houd in dat er pas onderhoud wordt gepleegd zodra er een probleem of storing wordt geconstateerd. Hoewel we deze methode aanbieden, streven we ernaar dit te voorkomen met behulp van de twee bovenstaande onderhoudsmethodes. Deze methode omvat ook onze cilinder revisie service.

Omdat geen één klant of installatie hetzelfde is streven we er naar om samen met de klant het juiste onderhoudsplan te creëren wat voor die specifieke installatie nodig is, zodat uw installatie zolang mogelijk meegaat. Ons ervaren team staat altijd klaar om uw hydraulische problemen zo spoedig mogelijk voor u op te lossen.

Back To Top