skip to Main Content

Over ons

Wij zijn voor u een innovatieve en dynamische partner op het gebied van hydrauliek, uw specialist. Heeft u een hydraulisch vraagstuk? Daag ons uit en wij komen met een praktische én economische oplossing! Al vele jaren leveren wij onze producten aan diverse industrieën zoals machinebouw, carrosseriebouw, landbouw en offshore. Maar wij leveren niet alleen de producten, ook voor advies, ontwikkeling en service staan wij voor u klaar. Altijd staan de wensen en eisen van u centraal.

Daarnaast zijn de toepasbaarheid, kosten en overall efficiency onze uitgangspunten om het juiste product voor u te ontwikkelen. Naast ontwikkeling van klant-specifieke hydraulische oplossingen leveren wij componenten, verzorgen revisies of modificaties. We inspecteren, repareren, testen en onderhouden complete installaties. Wij kunnen daarom ook worden gekenmerkt als totaalleverancier in hydrauliek. Van a t/m z, bij ons bent u aan het juiste adres! Kortom, wij zijn uw aanspreekpunt voor hydrauliek.

WERKPLAATS
In onze moderne en goed uitgeruste werkplaats assembleren, repareren, reviseren en testen wij diverse installaties en hydraulische componenten. Alle installaties en hydraulische componenten (zoals cilinders, compact-units en basisaggregaten) worden uitgebreid getest voordat deze afgeleverd worden. Ons vakkundig personeel, die door het volgen van interne en externe cursussen een up to date kennis hebben, zijn daardoor in staat uw problemen te analyseren en op te lossen. Tevens kunnen wij alle soorten slangen maken van minimess meetslang tot en met  2” (6 staalinlagen).

SERVICE
Door een uitgebreid assortiment, de juiste testapparatuur en gespecialiseerd personeel kunnen wij u een optimale service verlenen. Duurzaamheid, kwaliteit en tevredenheid zijn de speerpunten van onze serviceverlening. Ook voor het nakomen van afspraken is Hydro West een betrouwbare partner. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Zo investeren wij in onze beste reclame en dat bent u!

Back To Top