skip to Main Content

Werken bij Hydro West

Hydro West BV is gespecialiseerd in het leveren van en onderhouden van hydrauliek. Wij zijn toeleverancier, groothandel en producent van hydraulische componenten en installaties.

Voor binnen- en buitenland verzorgen wij complete turn-key projecten. Onze afdeling speciale carrosseriebouw zorgt voor de gehele hydraulische engineering van de diverse opdrachten.

Speciale machines en installaties worden gebouwd voor de land- en tuinbouw, industrie en mobiele sector. Revisie en nieuwbouw van standaard maar ook speciaal ontwikkelde cilinders, het wordt hier allemaal gerealiseerd.

Door de groei van ons bedrijf zijn wij, per direct, op zoek naar een:

CONVENTIONEEL DRAAIER/LASSER

Als conventioneel draaier/lasser kun je bij ons direct aan de slag. Diverse werkstukken zullen passeren met als specialiteit de bouw van hydrauliek cilinders. Onze geheel nieuwe werkplaats is van alle gemakken voorzien (draaien, lassen, frezen etc.). Ben jij jong of iets minder jong en sta je voor kwaliteit, kom dan ons team versterken! Wij bieden een job in een nieuw modern pand, een informele werksfeer met een enthousiaste groep collega’s. Vanzelfsprekend zijn natuurlijk een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd? Mail dan je motivatie/sollicitatie voorzien van CV aan:
Richard van Rijn,  rr@hydrowest.nl

Ook kan je onderstaand formulier invullen en stuur je CV (liefst PDF) naar Richard van Rijn

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

    Back To Top